Oale

In aceasta categorie sunt diferite tipuri de oale de inox , de buna calitate , oale de lapte de inox , seturi de oale de inox.

Oale Contine 16 produse.

Subcategorii

 • Ceramice

  Gasiti in aceasta categoria oale cu interior ceramica de calitate foarte buna marca Bergner, Bergner fiind un brand din Germania, care se remarca prin calitatea produselor oferite, cat si prin designul atractiv. Aceste oale cu ceramica sunt de mare ajutor in bucatarie , se gateste usor in aceste vase datorita stratului de ceramica care este neadeziv , tot datorita stratului de ceramica si curatarea acestor oale se face foarte usor.

 • Marmorate

  Categoria vase marmorate cuprinde oale marmorate, sub diferite dimensiuni. Tigai marmorate, tigai grill marmorate. Stratul marmorat are proprietati neadezive foarte bune, alimentele gatite in aceste vase vor fi mai gustoase, mai sanatoase, fiind posibila gatirea fara ulei. Gratarul facut in aceste tigai se va face uniform , fara sa scoata fum. Gasiti vase marmorate de la Bergner si Kaiserhoff.

 • Oale lapte
  In aceasta categorie sunt oale de fiert lapte , cu pereti dubli in care se introduce apa. Sunt diverse modele si marimi cu capac sau fara capac.
 • Oale sub presiune

  In aceasta categorie sunt oale sub presiune , cunoscute si dupa denumirea de "cucte".

pe pagina
Se afiseaza 1-15 din 16 articole
Se afiseaza 1-15 din 16 articole