Set 7 Piese Ustensile Bucatarie Aquamarine Metalic Line Berlinger Haus BH 6245

Set 7 Piese Ustensile Bucatarie Aquamarine Metalic Line Berlinger Haus 

99,00 lei
cu TVA Livrare 1-2 zile lucratoare
In stoc
Payment
 

Politica de confidentialitate

 

Livrare gratuita la comenzi de peste 300 Lei

 

Retur Simplu in 14 zile

Toate piesele incluse in acest Set ustensile de bucatarie (7 piese) Aquamarine Metalic Line Berlinger Haus BH 6245 sunt fabricate din Polyamida termorezistenta, un material sigur, dur si rezistent. 

Piesele concepute in stil Aquamarine fac parte din colectia de top a producatorului german, Berlinger Haus si pot constitui o achizitie inteligenta pentru bucataria dumneavoastra. 

Cele 6 ustensile din pachet sunt bine fixate in suportul de masa, in pozitie verticala. Aceasta imagine este una placuta din punct de vedere estetic. In plus, setul este functional, igienic si eficient.  

Setul este extrem de practic. Veti face o singura comanda si veti primi 6 ustensile de lucru, alaturi de un stand centralizator pe care il puteti aseza pe blatul de lucru.

Avand la dispozitie acest stand cu ustensile, numeroase activitati de preparare a retetelor vor deveni mai eficiente. Veti avea intotdeauna la dispozitie piesa necesara pentru prepararea meniului dorit. 

Manerele celor 6 piese din pachet sunt identice, ergonomice, placute la atingere si netede. In partea superioara au un orificiu de prindere si se pot agata direct pe un suport in perete. Pe de alta parte, puteti utiliza chiar standul negru inclus in pachet. 

Toate articolele din cutie sunt prietenoase cu natura si nu contin plumb, cadmiu sau PFOA.

Setul cuprinde:

Pasator pentru piureuri si paste
Lingura mare
Paleta mare
Spumiera
Polonic
Furculita pentru spaghette
Culoare: Negru si Aquamarine

Setul este confectionat din materiale ECO Friendly, fara PFOA (Acid Perfluorooctanoic), PLUMB sau CADMIU.

BH 6245

Produse in oferta