Berlinger Haus Tigaie marmorata wok 30cm Burgundy Metalic Line Berlinger Haus BH 6166

129,00 RON
Tigaie marmorata wok 30cm Burgundy Metalic Line Berlinger Haus BH 6166
Stoc epuizat
Cod Produs: 2427 Ai nevoie de ajutor? 0722861124 / 0737681990
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Tigaie marmorata wok 30cm Burgundy Metalic Line Berlinger Haus BH 6166

Wok 30 cm Metallic Line Burgundy Edition Berlinger Haus BH 6166 se remarca prin culoarea sa ce nu poate trece neobservata, rosu metalizat si aspectul sau elegant. Structura acestuia cu 3 straturi de marmura va permite sa gatiti cantitati mari de alimente fara sa le cufundati in ulei, intr-un timp foarte scurt deoarece se foloseste flacara mare.

Este foarte important sa stiti ca uleiul sau grasimea folosita atunci cand gatiti la wok trebuie sa fie pusa pe peretii inalti ai wok-ului si nu la baza unde s-ar arde rapid. 

Wok-ul din aluminiu turnat atinge standardele inalte de calitate germana. Este foarte versatil si se poate folosi pe toate sursele de caldura disponibile, oferind aceiasi experienta unica indiferent ca este folosit pe aragaz sau plita cu inductie/plita electrica.

Fabricat din materiale prietenoase cu natura, contribuie si la reducerea consumului de resurse cu pana la 35% atunci cand gatiti sau il curatati. Spalarea se poate face atat manual cat si in masina de spalat vase. 

Manerul WOK-ului este rezultatul unor eforturi complexe de a obtine o linie ergonomica, foarte bine fixata, fara a se incinge. Astfel, manerul urmeaza linia mainii, fiind usor inalt si curbat. Prezinta un orificiu intarit cu otel inoxidabil pentru prindere in suport vertical (agatare). Este prevazut cu suport pentru degetul mare, pentru o mai bune prindere si manevrare. Nu este lipit de tigaie, lucru ce ar fi putut duce la cresterea temperaturii sale cand WOK-ul este pe foc. 

WOK 30cm Burgundy Metallic Line Berlinger Haus BH 6166 se livreaza cu un material de protectie, pentru depozitare, 

Diametru: 30 cm

Baza este fabricata in mod inteligent pentru a fi compatibila cu varii surse de caldura: plita cu gaz, plita electrica si plita cu inductie
Tigaia este realizata din matriale ECO Friendly, fara PFOA (Acid Perfluorooctanoic), PLUMB sau CADMIU.  Completeaza cu succes o bucatarie bine echipata.

Ambalare: Individual

Gama: Burgundy

Material: Aluminiu forjat

Capac: Fara capac

Culoare: Rosu Burgund

Diametru: 30 cm

Sursa de caldura:

Gaz
Electric
Halogen
Inductie
Inductie
Vitroceramic

Tip Produs: Tigaie

Material Interior: Marmorat

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!