Cutitul bucatarului cu tais KA-SIX, 24 cm Chroma Turbo – Design by F.A. Porsche S-01

CHROMA Cutitul bucatarului cu tais KA-SIX, 24 cm Chroma Turbo – Design by F.A. Porsche S-01

899,00 RON
Cutit de bucatar cu tais KA-SIX, 24 cm S-01.
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 2388 Ai nevoie de ajutor? 0722 861 124 / 0737 681 990
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Manerul cutitelor Type 301 by F.A. Porsche este realizat din otel inoxidabil 18/10, iar lama este din otel 301 japonez de inalta calitate.
Lama fiecarui cutit este ascutita cu mare grija, manual, chiar de catre un maestru specializat.

Avantajele cutitelor Type 301:
Maner ergonomic – conceput de F.A. Porsche impreuna cu vestitul bucatar Jörg Wörther
O "perla" metalica demarca in mod clar manerul de lama, pentru un mai bun control in timpul folosirii.
Tranzitia dintre maner si lama este absolut perfecta si igienica.
S-a folosit o metoda speciala de ascutire astfel incat cutitul ramane ascutit o perioada mai lunga si este mai simplu de ascutit
Sunt foarte apreciate de catre bucatari celebri din toata lumea

Descriere produs:
  • Lungime lama: 24 cm
  • Ambele fete ale lamei taie
  • Duritate: 60°HRC
  • Maner: inox 18/10
  • Lama: otel
  • Perla albastra actioneaza ca un dop senzorial intre lama si maner
Instructiuni de utilizare:
  • Nu se spala la masina de spalat vase. Spalati de mana si stergeti cu o carpa moale dupa fiecare utilizare.
  • Ascutiti in mod regulat cutitul, folosind piatra originala Type 301. Sub nici o forma a nu se ascuti cu un aparat de ascutit din inox, deoarece va strica lama! Cutitul trebuie ascutit zilnic (folosit in mod profesional) sau o data la 6 luni (folosit in mediu casnic) si de catre aceeasi persoana. Fiecare persoana are un unghi individual de ascutire.
  • Depozitati cutitul intr-o caseta, ca de exemplu un suport de cutite din lemn, astfel incat sa nu reprezinte un pericol.
  • Folositi doar tocatoare din lemn sau plastic, niciodata unul din granit sau sticla.
  • Folositi intotdeauna cutitul in prepararea alimentelor, niciodata sa taiati alimente congelate sau oase.

CHROMA TURBO – DESIGN BY F. A. PORSCHE
– mai greu, mai ascuțit, mai bine

Chroma Turbo – Design by F.A. Porsche cu noul KA-SIX cu duritatea de tăiere HRC 60 °
Ori de cate ori sunt în Tokyo și intru într-un Sushibar bun, sunt uimit de fiecare dată. Ei nu folosesc o placă de tăiere. Incredibil. Cu cuțitele lor extrem de dure / ascuțite, maeștrii se opresc 1/100 mm in fata lemnului de pe tejghea. De asemenea, puteți vedea zero tăieturi în lemn.

Odată mi s-a permis sa încerc. Dar nu voi mai face niciodată asta! După cum știți nu sunt complet neexperimentat în meserie dar maestrul a pus o placa de taiere sub pește. Slavă Domnului. Nu era foarte entuziasmat că am tăiat lemnul și că lama era deja ușor tocită după prima folosire. Mi-a fost rușine. Maestrul a spus in mod grosolan că ar trebui să rămân la Type 301. Ar fi mai potrivite pentru mine. A avut dreptate. Pentru mine, aceasta nu a fost o amintire plăcuta cu lamele extrem de ascuțite si dure, deoarece avem si cuțite unice precum cele de la Okishiba.
Cu masurile KA-SIX de la Turbo, am arătat acum destul de precis geometria lamei acestei comori japoneze. Asta înseamnă că poți tăia perfect daca nu tăiați cumva si lucruri greșite.
Apropo, mulți producători sunt foarte generoși in informațiile despre duritatea lamelor in unități HRC. Rareori am văzut ca informațiile sa fie corecte. Marginea de taiere KA-Six vă garantează un minim de 60 ° HRC. Ne străduim întotdeauna să rămânem cu mult sub 64 ° pentru a nu ne îngreuna munca.
Porsche Master: 98% dintre clienții noștri ar fi incantați dacă puterea lor ar fi atât de tare. Ceea ce încerc să explic este faptul ca mai multă putere nu este întotdeauna utilă. Dar băieților le place să plătească întotdeauna mai mult!

Va rog sa-mi acordați atenție, cu Chroma Turbo este ca si cum ați merge in pădure cu un Ferrari care funcționează atunci când exista o cale bine pavata acolo. In caz contrar, este clar ce se Întâmplă. Chiar si mai puțin specialiștii ca mine pot folosi cuțitul Turbo, dar ceva mai precaut. Puneți mai întâi un prosop de bucătărie sub materialul de taiere. Prosopul de bucătărie nu trebuie tăiat. Prin tăierea contraproductiva in lemn, cuțitul este deteriorat. Cel mai bine este sa tăiați numai peste sau fileuri de carne cu el. In nici un caz un aliment tare!

Deoarece Chroma Turbo este atât de exotic si este cu adevărat mai greu de manevrat, producătorul interzice vânzarea pe eBay si Amazon, precum si pe alte site-uri similare. Vânzarea este permisa pe paginile care sunt clar explicate. Christian Romanovski.
Perfecțiunea realizata de Chroma.

Tip: Cutitul bucatarului

Ambalare: Individual

Material: Otel 301 Japonez

Gama: Premium

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Sambata: 09:00 - 17:00

0722 861 124 0737 681 990 office@mdey.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!