Cutit de sculptura, feliat Hammered Type 301 by F.A. Porsche CHROMA P-05 HM, otel-inox 18/10
Esteticul funcÈ›ional cu ,,lovitura ciocanului”
CHROMA type 301 – Design by F.A. Porsche – Lovitura de ciocan
CuÈ›itul Chroma Type 301 – Lovitură de ciocan – Design by F.A. Porsche – se caracterizează printr-o claritate legendară, la fel ca un cuÈ›it convenÈ›ional de tip 301. Dar cel mai important lucru pentru bucătarul profesionist este mânerul uÈ™or de È›inut în mână. CuÈ›itul este magnific È™i extrem de confortabil.
Bazându-se pe vechile tehnici de forjare a cuÈ›itelor, Chroma a adus pe piață unul dintre cele mai populare cuÈ›ite de tip 301 ca o lovitura clasica de ciocan.
În plus fata de aspectul extraordinar al cuÈ›itelor, efectul anti-aderent vizibil este un mare avantaj al tehnicii de ,,lovitură a ciocanului”. În special în comparaÈ›ie cu cuÈ›itele convenÈ›ionale, această tehnică este foarte eficientă. Lovitura de ciocan lasă spaÈ›iu pentru o mică perna de aer intre cuÈ›it È™i produsul care trebuie tăiat. Astfel produsul cade mai uÈ™or de pe lamă.
Popular nu numai în bucătăria stelara: Chroma Type 301 – Design by F.A. Porsche.
Perfecțiunea realizata de Chroma.
Manerul cutitelor Type 301 by F.A. Porsche este realizat din otel inoxidabil 18/10, iar lama este din otel 301 japonez de inalta calitate.
Lama fiecarui cutit este ascutita cu mare grija, manual, chiar de catre un maestru specializat.
Avantajele cutitelor Type 301:
Maner ergonomic – conceput de F.A. Porsche impreuna cu vestitul bucatar Jörg Wörther
O "perla" metalica demarca in mod clar manerul de lama, pentru un mai bun control in timpul folosirii.
Tranzitia dintre maner si lama este absolut perfecta si igienica.
S-a folosit o metoda speciala de ascutire astfel incat cutitul ramane ascutit o perioada mai lunga si este mai simplu de ascutit
Sunt foarte apreciate de catre bucatari celebri din toata lumea
Descriere produs:
- Lungime lama: 19.3 cm
- Ambele fete ale lamei taie
- Duritate: 59-60° HRC
- Maner: inox 18/10
- Lama: otel
Instructiuni de utilizare:
- Nu se spala la masina de spalat vase. Spalati de mana si stergeti cu o carpa moale dupa fiecare utilizare.
- Ascutiti in mod regulat cutitul, folosind piatra originala Type 301. Sub nici o forma a nu se ascuti cu un aparat de ascutit din inox, deoarece va strica lama! Cutitul trebuie ascutit zilnic (folosit in mod profesional) sau o data la 6 luni (folosit in mediu casnic) si de catre aceeasi persoana. Fiecare persoana are un unghi individual de ascutire.
- Depozitati cutitul intr-o caseta, ca de exemplu un suport de cutite din lemn, astfel incat sa nu reprezinte un pericol.
- Folositi doar tocatoare din lemn sau plastic, niciodata unul din granit sau sticla.
- Folositi intotdeauna cutitul in prepararea alimentelor, niciodata sa taiati alimente congelate sau oase.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.