MP-13 Sashimi, 21 cm

CHROMA
1.439,00 RON
MP-13 Sashimi, 21 cm.
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 3594 Ai nevoie de ajutor? 0722 861 124
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
 
KASUMI MASTERPIECE (MP) este o gama speciala si limitata a cutitelor Kasumi si este rezultatul dezvoltarii si imbunatatirii continue, precum si a multilor ani de experienta a companiei Sumikama in forjarea cutitelor.
Taisul pefect este rezultatul multor operatii de ascutire pe pietre de apa rotative speciale.Modelul damasc al lamelor cutitelor KASUMI MP este dat de forjarea si impaturirile repetate, in mai multe straturi, a otelului de inalta calitate.
Miezul lamelor KASUMI MASTERPIECE este din cel mai bun otel carbon japonez VG10 (cu 1% continut de carbon) conceput exclusiv pentru a fi utilizat in producerea cutitelor de bucatarie de inalta calitate.

Descriere produs:
Lungime lama: 21 cm
Duritate: 59-60°HRC
Lama: VG10 Damascus Steel, 32 straturi
Tais: dublu (V-Cut)
Made in Japan
Material maner: Rasina dura

Kasumi - fabricat in Seki, Japonia
Seki, supranumita si capitala industriei japoneze a cutitelor, este localizata in centrul arhipelagului japonez.
Istoria industriei cutitelor in Seki a inceput cu peste 800 de ani in urma. Primii maestrii din Seki au realizat sabii inca de la inceputul anilor 1200. Seki a fost dintotdeauna locul ideal. Tot ce este nevoie pentru a fauri o sabie se gaseste local, de la minereurile necesare, lemn de calitate si pana la apa proaspata de rau.
Aceasta metoda de a fauri sabii era unica in Japonia acelei perioade. Sabiile produse in Seki sunt de o calitate exceptionala.
Tehnica traditionala japoneza de faurire a sabiilor a fost transmisa din generatie in generatie de-a lungul anilor, pana in prezent. Aceste tehnici sunt inca folosite in productia cutitelor Kasumi.

Instructiuni de utilizare:
Nu se spala la masina de spalat vase. Spalati de mana si stergeti cu o carpa moale dupa fiecare utilizare.
Ascutiti in mod regulat cutitul, folosind piatra de ascutit de inalta calitate. Sub nici o forma a nu se ascuti cu un aparat de ascutit din inox, deoarece va strica lama! Cutitul trebuie ascutit zilnic (folosit in mod profesional) sau o data la 6 luni (folosit in mediu casnic) si de catre aceeasi persoana. Fiecare persoana are un unghi individual de ascutire.
Depozitati cutitul intr-o caseta, ca de exemplu un suport de cutite din lemn, astfel incat sa nu reprezinte un pericol.
Folositi doar tocatoare din lemn sau plastic, niciodata unul din granit sau sticla.
Folositi intotdeauna cutitul in prepararea alimentelor, niciodata sa taiati alimente congelate sau oase.
 
 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Sambata: 09:00 - 17:00

0722 861 124 office@mdey.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!