Set oale marmorate 10 piese Imperial Collection IM-ST10-FMT RDB Burgundy

Set oale marmorate 10 piese Imperial Collection Burgundy

399,00 lei
cu TVA Livrare 1-2 zile lucratoare
In stoc
Payment
 

Politica de confidentialitate

 

Livrare gratuita la comenzi de peste 300 Lei

 

Retur Simplu in 14 zile

Setul de oale, fabricat din aluminiu, contine 4 oale si 2 tigai de diferite marimi, oalele fiind insotite de cate un capac cu sticla termorezistenta. Acestea sunt potrivite atat pentru plita cu inductie, cat si pentru plita ceramica, aragaz sau plita electrica. Vasele au o suprafata antiaderenta care impiedica mancarea sa se lipeasca si va ofera posibilitatea de a gatii mai sanatos, rapid si eficient. Manerele sunt construite in asa fel incat sa va ofere mai mult comfort atunci cand doriti sa ridicati vasul plin.   

Vasele setului au urmatoarele dimensiuni: 

Oala cu capac : 20 cm

Oala cu capac : 24 cm

Oala cu capac : 28 cm

Oala cu capac : 16 cm

Tigaie : 24 cm

Tigaie : 28 cm 

Culoare: Burgundy

Intructiuni de pastrare si folosire:

Inainte de prima utilizare, spalati produsul cu apa calda si detergent si uscati-l bine.

Aplicati un strat subtire de ulei vegetal pe toata suprafata antiaderenta folosind un servetel de bucatarie, apoi indepartati excesul, in asa fel produsul va fi pregatit pentru utilizare.

Vasele de gatit care nu sunt pline ar putea ajunge foarte repede la temperaturi de 500 de grade Celsius, in special pe plitele cu inductie. Aceste temperaturi depasesc recomandarile noastre de 180 de grade Celsius pentru perioade mai indelungate de gatit sau 250 de grade Celsius pentru perioadele scurte.

Nu lasati copii nesupravegheati in preajma vaselor de gatit fierbinti.

Utilizarea uleiulilor si al grasimilor necorespunzatoare la temperatura prea ridicate pot arde si pot lasa in urma depuneri pe suprafata vasului de gatit, care vor fi greu de indepartat si vor afecta proprietatiile suprafetei antiaderente. 

Utlizati energia intr-un mod eficient, prin selectarea corespunzatoare a tipului de plita care se potriveste cel mai bine cu dimensiunea vasului de gatit. Intotdeauna folositi zona de gatit cea mai potrivita vasului ales de dumneavoastra. In cazul in care aveti sugestii, plangeri sau cereri de garantie este important sa retineti aceste instructiuni.

IM-ST10-FMT RDB

Produse in oferta