• Nou

Oala pentru fiert paste, orez Black Royal Berlinger Haus BH 1680

Oala pentru fiert paste, orez Black Royal Berlinger Haus 

159,00 lei
cu TVA Livrare 1-2 zile lucratoare
In stoc
Payment
 

Politica de confidentialitate

 

Livrare gratuita la comenzi de peste 200 Lei

 

Poti returna in 14 zile!

Oala cu capac pentru paste si orez 24 cm Black Royal Collection Berlinger Haus BH 1680 este produsa dupa cele mai exigente standarde de calitate germane.Este realizata din aluminiu turnat, invelit la interior cu 3 straturi marmorate. Are aceiasi eficienta ridicata indiferent de sursa de caldura (gaz, electric) si aparatul de gatit (plita cu gaz, plita electrica, aragaz, plita cu inductie), si contribuie la reducerea consumului de resurse cu pana la 35%. 

Este realizata din materiale prietenoase dupa tehnologii inovatoare, de aceea poate fi curatata fara efort manual sau in masina de spalat vase. Structura stratificata folosita pentru realizarea vasului permite distribuirea uniforma a caldurii, fapt ce asigura gatire rapida si corecta pentru toate tipurile de alimente. Prepararea alimentelor se face cu cantitati minime de ulei.Igienizarea este o sarcina placuta, ce se realizeaza cu consum mic de apa si detergent. Straturile marmorate sporesc durabilitatea piesei, care nu isi modifica aspectul, culoarea si caracteristicile in timp. In interior se distribuie eficient caldura fapt ce asigura gatirea corecta a mancarurilor in timp mai scurt.Oala are manere din inox simple, ergonomice ce se simte bine la atingere. Capacul (T-Glass) prezinta rezistenta la temperaturi inalte si socuri mecanice. Oala pentru paste si orez este prevazuta cu orificii special create pentru scurgere apei.

Diametru: 24 cm
Capacitate: 3.5 Litri
Inaltime: 15.7 cm


Culoare interior: Negru granit cu puncte albe
Culoare exterior: Negru
Culoare maner: Argintiu (Otel inoxidabil)

Baza este conceputa inteligent si functioneaza pe surse variate de caldura, plita cu gaz, plita electrica si plita cu inductie
Oala este realizata din materiale ECO Friendly, fara PFOA (Acid Perfluorooctanoic), PLUMB sau CADMIU.

BH 1680

Produse in oferta