Retur Produse in 14 zile

Returnarea produselor se poate face in termen de 14 zile de la primirea coletului.

Conditii pe care produsele returnate trebuie sa le indeplineasca

Produsele trebuie sa fie in aceasi stare in care le-ati primit, trebuie sa aiba ambalajul original, fara a fi deteriorat. Nu se accepta produsele care au fost deteriorate, folosite, cu urma de uzura pe ele. Trebuie sa aiba toate accesoriile. Produsele cadou primite cu produsele pe care doriti sa le returnati, trebuie returnate si acestea.

Cum returnezi produsele

In cazul care doriti sa returnati un produs sau mai multe, trebuie sa ne comunicati acest lucru prin email la adresa office@mdey.ro, in termen de 14 zile de la data primiri coletului. Costul transportului pentru retur este de 14 lei + 1leu/kg (TVA inclus), daca coletul are mai mult de 1kg, prin firma de curierat UrgentCargus, in localitatile in care exista sediu Urgent Cagus (în afara zonei de acoperire UrgentCargus se adauga 1leu/km). Dupa ce primim notificare de retur, vom trimite curierul la adresa mentionata de dumneavoastra.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de cel mult 10 zile lucratoare de la data primiri coletului returnat prin transfer bancar sau mandat postal.