Termeni si conditii de utilizare

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de produse de catre orice persoana fizica sau juridica de la societatea Sc Meryland Shop Srl prin intermediul magazinului virtual www.mdey.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor care vor fi detaliate in continuare.

 

Drepturile si obligatiile vanzatorului

Vanzatorul are obligatia de a livra produsele comandate de catre cumparator in conditiile stipulate in urma unei comenzi.

Informatiile pe acest site, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. Descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi pentru a completa informatiile necesare utilizari produselor in scopul destinat lor.

Vanzatorul are obligatia de a folosi datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, newslettere, etc. Vanzatorul se obliga sa nu faca publice si sa nu vinda bazele de date continind informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

Vanzatorul poate ca in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, vanzatorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Vanzatorul poate suspenda contul de utilizator sau solicita plata in avans pentru cumparatorii care nu au ridicat produsele comandate.

Drepturile şi obligaţiile cumpărătorului

Cumparatorul are obligatia de a nu furniza informatii false in momentul inregistrari pe site sau in momentul efectuarii unei comenzi .

Cumparatorul are obligatia de a ridica coletul in urma unei comenzi efectuate pe acest site

Vanzatorul are obligatia de a nu instraina contul creat pe acest site , si este raspunzator pentru orice modificare sau stergere a contului personal pe acest site.

 

Limitarea responsabilităţii

Vanzatorul nu este raspunzator pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi .Vanzatorul nu poate fi facut responsabil si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. Vanzatorul nu este responsabil de orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site.

 

Politica de facturare şi plăţi

In momentul finalizarii unei comenzi sunt stipulate pretul, modalitatile de plata disponibile. Vanzatorul va emite o factura cumparatorului pentru produsele comandate iar cumparatorul are obligatia de a furniza informatiile necesare intocmirii facturii conform cu legislatia in vigoare. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat departamentului de serviciu clienti de pe acest site. Vanzatorul opereaza datele personale conform cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
si libera circulatie a acestor date
.

 

Returnarea produselor

Returnarea produselor se poate face in termen de 14 zile de la primirea coletului fara a fi nevoie sa justificati acest lucru , cu conditia ca produsele sa nu fie desigilate, sa aiba ambalajul original . Costul transportului va fi suportat de catre cumparator atat tur cat si retur . Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de cel mult 10 zile lucratoare de la data primiri coletului returnat prin transfer bancar sau mandat postal.

 

Informatii legale

 Site-ul www.mdey.ro  functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

 

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.