Berlinger Haus Tigaie marmorata pentru clatite 28cm Black Rose Berlinger Haus BH 6181

89,00 RON
Tigaie marmorata pentru clatite 28cm Black Rose Berlinger Haus BH 6181
Stoc epuizat
Cod Produs: 2431 Ai nevoie de ajutor? 0722861124 / 0737681990
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Tigaie marmorata pentru clatite 28cm Black Rose Berlinger Haus BH 6181

Tigaie de clatite 28 cm Black Rose Collection Berlinger Haus BH-6181. Faceti cunostinta cu una din cele mai importante piese pentru obtinerea clatitelor perfecte, de fiecare data. Fara lipire, pufoase, uniform coapte, gatite intr-un timp eficient. 

Tigaia de clatite prezinta un invelis cu 3 straturi marmorate, baza turbo pentru inductie si un design foarte elegant pentru orice bucatarie moderna. Poate fi curatata direct in masina se spalat vase ori manual, cu foarte putin efort. 

Cea mai importanta caracteristica a bazei inductive este ca amestecul de clatite turnat nu se va lipi de tigaie. In plus, baza inductiva distribuie caldura in mod uniform, ceea ce duce in mod evident la o gatire mai rapida si mai eficienta a clatitelor.  

Modelul acesta de tigaie de clatite face parte din gama Black Rose Collection de la producatorul german, Berlinger Haus, o linie de vase de gatit care se remarca prin eficienta si performante tehnice sporite. 

Tigaia de clatite vine accesorizata cu un maner stabil, de grosime potrivita, usor de apuca si manevrat. Aceste caracteristici sunt esentiale atunci cand faceti clatite si trebuie sa manevrati tigaia des, la fiecare noua compozitie turnata. Manerul este ergonomic si nu se incinge. Este neted, dar nu aluneca. Spre extremitate dispune de un orificiu pentru a putea fi usor agatata. Acest sistem de depozitare ajuta la eficientizarea spatiului in bucatarie si la o mai buna organizare. 

Gratie noilor dezvoltari tehnologice si a designul special tigaia asigura o buna coacere a clatitelor: cu suprafata dreapta anti-lipire si pereti josi. 

Baza este conceputa inteligent si functioneaza pe surse variate de caldura, plita cu gaz, plita electrica si plita cu inductie.
Tigaia este realizata din matriale ECO Friendly, fara PFOA (Acid Perfluorooctanoic), PLUMB sau CADMIU. Este o piesa utila care desavarseste o bucatarie moderna.

Ambalare: Individual

Gama: Black Rose

Capac: Fara capac

Culoare: Rose

Diametru: 28 cm

Sursa de caldura:

Gaz
Electric
Halogen
Inductie
Inductie
Vitroceramic

Tip Produs: Tigaie

Material Interior: Marmorat

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!