Berlinger Haus Set cutite 8 piese cu stativ Carbon Pro Berlinger Haus BH 2685

169,00 RON
Set cutite 8 piese cu stativ Carbon Pro Berlinger Haus BH 2685
Stoc epuizat
Cod Produs: 2490 Ai nevoie de ajutor? 0722861124 / 0737681990
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Set cutite otel inoxidabil (8 piese) Metallic Line Carbon Pro Edition Berlinger Haus BH 2685. Este un set de cutite cu un aspect original, ca forma si combinatie stilistica a nuantelor. 

O solutie confortabila, puternic ergonomica si moderna pentru diverse operatiuni din bucatarie: taiere, feliere, decojire, ascutire, maruntire si tocare. Veti fi intotdeauna pregatit pentru a realiza cu rapiditate si usurinta orice astfel de sarcina pentru prepararea meniurilor dorite 

Berlinger Haus este un producator de origine germana care pune mai pret pe calitate, iar acest lucru se observa in fiecare detaliu din acest set. De aceasta data, el a gasit o forma atragatoare de plasare a cutitelor, in stil evantai. Dispunerea faciliteaza o buna vizualizare a fiecarui tip de cutit si instrument (foarfece si ascutitor).

Manerele sunt gri inchis metalizat, dar se accesorizeaza elegant cu insertiile argintii de pe ustensile si in principal pe exteriorul suportului rotativ. 

Cele 8 piese cuprinse in pachet sunt 5 cutite, cu lame diferite, pentru a raspunde unor operatiuni diverse, un ascutitor pentru cutite si o foarfeca (cu zimti pentru spargerea nucilor). 

Acesta este setul complet de care aveti nevoie pentru a felia, toca si taia alimentele. Din set nu lipseste cutitul bucatarului si cutitul de paine, ambele cu o lama lata de 20 cm, cutitul Santoku si cel pentru decojire, precum si un cutit universal cu lama de 12.5 cm.

Baza rotativa se intoarce pana la 360 de grade. 
Manerele cutitelor sunt usor de fixat in mana si de utilizat; foarte confortabile, inclusiv pentru operatiuni prelungite de feliere sau taiere. 

Setul este confectionat din materiale ECO Friendly, fara PFOA (Acid Perfluorooctanoic), PLUMB sau CADMIU.
Setul este alcatuit din 8 piese si contine urmatoarele articole:
Cutitul bucatarului cu lama de 20 cm
Cutit pentru paine cu lama de 20 cm
Cutit Santoku cu lama de 17.5 cm
Cutit universal cu lama de 12.5 cm
Cutit pentru decojire cu lama de 9 cm
Foarfeca universala
Ascutitor pentru cutite
Suport acrilic rotativ 360° pentru depozitarea cutitelor

Cutitele, ascutitorul si foarfeca sunt realizate in conformitate cu standardele inalte de calitate germane. Piesele din acest set sunt construite din otel inoxidabil durabil, invelit cu un strat de acoperire din titaniu. Stratul final are proprietati deosebite, se curata usor, este antiaderent si nu permite pastrarea mirosurilor neplacute.
Rezista excelent in timp. 

Cutitele au manere cu design placut si aspect modern. Manerele sunt foarte ergonomice, se simt bine in timpul utilizarii si sporesc siguranta in timpul operatiunilor de taiere si feliat.

Manerele si lamele cutitelor sunt ECO Friendly, fara PFOA (Acid Perfluorooctanoic), PLUMB sau CADMIU.

Ambalare: Set

Gama: Carbon Pro

Numar piese/set: 8

Material: Inox

Culoare: Gri

Model cutit: Set

Tip Produs: Set

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!