Pentru prepararea ingredientelor delicioase atunci când incercati retete creative, gama de cuțite Konstanz de Carl Schmidt Sohn oferă trio-ul de ultimă oră al elementelor esențiale ale cuțitelor de bucătărie.
Cuțitele de bucătărie KONSTANZ sunt fabricate din 67 de straturi de oțel japonez de cea mai bună calitate, iar mânerele din lemn sunt întărite cu gheață și garantează o tăietură perfectă. Lamele sunt fabricate din material de înaltă calitate VG 10 HRC 60 +/- 2 și sunt echipate cu o formă ergonomică din lemn real, netedă și ușor rotunjită pentru o prindere confortabilă, care permite o prindere perfectă. Cuțitul Konstanz se va dovedi impresionant prin capacitatea sa de a ajuta la o varietate de sarcini în bucătărie, cum ar fi tăierea, tăierea, felierea sau tocatul cărnii, peștelui sau legumelor.
Caracteristici:
Colecția Konstanz Forjat din oțel inoxidabil japonez de calitate superioară pentru o durabilitate excepțională. Cu margini fine conice pentru o performanță de tăiere remarcabilă. manerul finisat si lamele din oțel inoxidabil promovează echilibrul cuțitului. Se recomandă ascuțirea și spălarea cutitului imediat dupa utilizare.
Specificații:
Materialul lamei: oțel japonez Material
Mâner: Lemn real
Dimensiune aproximativ :Lama: 17,5cm Mâner: 13cm Total: 30,5 x 3cm
Utilizare și îngrijire: Alegerea cuțitului potrivit pentru fiecare sarcină de bucătărie este importantă - un cuțit care este prea mare sau prea mic ar putea duce la o tăiere de la prea multă forță sau de la o tăiere excesivă, iar un cuțit cu marginea greșită pentru sarcină ar putea însemna o alunecare care duce la o a tăia.
Curățarea simplă a cuțitelor. Folosiți săpun de vase ușor și apă curată pentru a îndepărta bacteriile și resturile de alimente de pe cuțite. Nu lăsați cuțitele să stea murdare sau umede - se pot rugini. Spalatul in masina de vase va deteriora cuțitele și poate provoca și vătămări, așa că spălați-vă întotdeauna cuțitele cu mâna.
Permiterea unui cuțit să fie așezat nesupravegheat poate duce, de asemenea, la o tăiere accidentală.
Cuțitele dvs. ar trebui să fie ascuțite aproximativ la fiecare 60 de zile dacă le utilizați în mod frecvent
Medis Paraschivu,
Fantastic
RaspundeA fost util acest review?